My Promises

I met you without any hidden intention
Never thought you’ll get my attention
But honestly, since day one your discretion
Have got me heart panting, putting myself in a situation
You take my breath away
I am not sure where this feeling will get me,
But I am sure if you give me a chance,
We will get to that destination
That we both dreamt of
I will not build castles in the sky
And let all my promises die.
Or disappear as years pass by
I promise you happiness
Not a fairytale
I promise you reality
Not fantasy
Believe me,
When I tell you
I love you.

extraordinaryme,20

4 Responses to "My Promises"

aya (visit their site)

sapeeeeeeee mad????

oh baidewai mad,
ade satu blog.aku bace je, aku igt kau.aku baca je, aku igt kau

basuhbaju.blogspot.com

do visit sometimes,
mn tau adik beradik terpisah ke XD

extraordinaryme (visit their site)

tu soalan yg sgt besar.I wish I coud tell you.

ok,Lets just say I wrote this for you.
What would you feel?

aku dah baca.Menarik gak blog tu.Tapi aku tak sentuh byk sgt ttg politik Malaysia dkt blog ni.Tak mungkin adik beradik terpisah semua adik2 aku,aku kenal.IsyaAlllah.

aya (visit their site)

hahaha, kau mmg klaka.adoih

utk aku?erm erm

masalahnye bkn utk aku :(

ok mad aku sj je mengade2 kacau kau

ok nk smbung buat keje :D

extraordinaryme (visit their site)

haha.

ni janji2 besar and ko sgt realistik sebab tu aku nak pandangan ko.Org lain mungkin akan cakap this is sweet or wtv tapi bukan ko.

Sangat menarik utk tahu kalau ada org janji benda2 ni dkt ko apa ko akan kata. Aku tak terkejut kalau ko cakap. 'get a life dude' or something like that.

ok.buat kerja!nanti kita bincang.=)